Een nieuw gezicht

Eric en Ingrid Havik gaan op 1 februari definitief de praktijk verlaten. Maar onze praktijk draait door! We hebben naarstig gezocht naar opvolging. Voorlopig komt Laura van Leeuwen zo nu en dan onze gelederen versterken. Laura is in 2013 afgestudeerd als ‘gezelschapsdierenarts’ en als waarnemend dierenarts gevestigd op Terschelling. Daar heeft ze samen met haar vriend een begrazingsbedrijf met een grote kudde Swifterschapen op de waddendijken en Hereford runderen op de Boschplaat.

Na haar afstuderen aan de Universiteit Utrecht is Laura aan het werk geweest bij uiteenlopende praktijken. Na twee jaar riep het avontuur en is ze naar het buitenland vertrokken en uiteindelijk in Nieuw Zeeland beland, waar ze een enorme ervaring heeft opgedaan in een grote praktijk. De afwisseling van het werken bij verschillende praktijken bevalt haar, maar is niet makkelijk als je op Terschelling woont. Grou is voor haar goed te bereizen met de snelle en goede dienstregelingen van de bekende rederij.

Laura voelt zich thuis in de spreekkamer en geniet van het contact met mens en dier. Ze haalt veel voldoening uit het begeleiden van dieren. De ‘oudjes’ hebben daarbij een speciaal plekje in haar hart om ze een zo lang en gezond mogelijk leven te bieden. Honden- of kattenmens? Uiteraard beide, met een lichte voorkeur voor de kat met haar eigenwijsheden en ziektebeelden.
Wij zijn ervan overtuigd met Laura een enthousiaste en bijzondere collega in huis te hebben gehaald die ons voorlopig uitstekend kan bijstaan. In april moeten de schapen lammeren, dan heeft ze het druk op ‘Skylge’, maar daarna is ze opnieuw beschikbaar. Houd deze rubriek in de gaten want binnenkort presenteren wij alweer een nieuwe collega!

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.