Overige medewerkers

 

Janneke Schuurmans

Ik ben getrouwd met Frank en we wonen in Idaerd in een oude boerderij. We hebben drie dochters en een hele beestenboel bestaande uit twee sportpaarden en drie pony’s, die van hun welverdiende pensioen genieten. Verder een hond, katten en nog wat kleindieren als een konijn en cavia’s.

Sinds 1990 zijn wij verbonden aan deze dierenartsenpraktijk, waar we het na ruim 25 jaar nog steeds prima naar de zin hebben. U kunt mij daar zowel bij de balie als aan de telefoon treffen.

Lia en Aicha 062 - Poot

Lia Wiersma

Ik ben de vrouw van Menno. We hebben elkaar in Utrecht leren kennen toen ik daar biologie studeerde. Er zijn natuurlijk heel wat raakvlakken met de diergeneeskunde. Na mijn afstuderen  ben ik naar Friesland gekomen. Met veel plezier werk ik mee in de praktijk. U kunt mij zowel bij de balie als aan de telefoon treffen. Zelf hebben we altijd honden en katten gehad; op de foto sta ik met Aïcha, onze Labrador.

Mijn grote hobby is het trainen van honden. Ik heb jarenlang meegedraaid bij de hondenschool ‘Gehoorzame Huishond’ en ik  help ook regelmatig bij cursussen  in Gaasterland. Tegenwoordig doe ik tevens gedragsconsulten op de praktijk.  In mijn vrije tijd loop en train ik veel met onze eigen lobbes.

 

Janet Bakker

                                                                                Janet Bakker

Ik ben Janet Bakker, geboren in 1983 en ik woon in Gorredijk. Als boerendochter is mijn liefde voor dieren al vroeg ontstaan en het verzorgen van dieren mij met de paplepel ingegoten.

In 2004 heb ik mijn diploma dierenartsassistente behaald en ik ben daarna ruim 10 jaar werkzaam geweest bij een dierenartsenpraktijk in Noord-Oost Friesland.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het rijden en verzorgen van Friese paarden en ik help wanneer dat nodig is op het melkveebedrijf van mijn ouders.

Vanaf maart 2015 werk ik bij DAP Reduzum-Grou en hoop ik u te treffen aan de balie of telefoon.

Sabine Vriesema

Mijn naam is Sabine en hoewel ik nu in Akkrum woon, ben en blijf ik toch een echte Grouster. In 2015 ben ik afgestudeerd op diermanagement en heb ik mijn aanvullende cursus voor dierenartsassistente behaald. 

Al van jongs af aan zit ik graag tussen de dieren. In mijn vrije tijd werk ik dan ook graag in het Wilhelminapark in Grou. Ook daar is wel eens een dier dat extra zorg nodig heeft, en dankzij een zieke geit ben ik in de zomer van 2017 de dierenartspraktijk Reduzum-Grou ingerold. Ik hoop hier een heleboel ervaring op te doen! Met de geit is overigens alles goed gekomen…

Reacties zijn gesloten.