Verzekering

Ziektekostenverzekeringen voor huisdieren

Natuurlijk heeft een ieder het beste voor met zijn of haar huisdier. Maar er kunnen zich helaas plotseling onvoorziene omstandigheden aandienen die een eigenaar voor een nare keus stellen. Het geliefde dier moet een dure behandeling of operatie ondergaan waarvoor op dat moment de financiële middelen ontbreken. Tegenwoordig is er de mogelijkheid om een huisdierenziektekostenverzekering af te sluiten, net zoals we dat voor onszelf gewend zijn. Mochten er dan ziektekosten ontstaan dan zijn deze voor de verzekeraar en kunnen het baasje en de dierenarts zich volledig concentreren op de behandeling van de patiënt. Wat kun je verzekeren? Dat hangt ervan af. In principe van vaccinatie tot crematie; een ieder kan zelf de dekkingsgraad bepalen. De premie is uiteraard afhankelijk van de persoonlijke wensen.
Enkele goede ziektekosten- en ongevallenverzekeringen voor huisdieren zijn:

Een overzicht van de betere huisdierenverzekeringen en een vergelijkend overzicht van de premies van deze huisdierenzorgverzekeringen krijgt u na het aanklikken van de volgende link : www.verzekerjehuisdier.nl  of  www.dierenverzekering-vergelijken.nl  of  www.112huisdier.nl

Van de Petplan en Reaal Dier & Zorg verzekeringen hebben we folders beschikbaar; maar natuurlijk kan er ook rechtstreeks aangemeld worden via internet. Wij hebben goede ervaringen met deze verzekeringen en zij maken ook de dierenarts het werk een stuk plezieriger omdat wij gewoon datgene kunnen doen wat het beste is voor uw huisdier.

Er is tegenwoordig een groot aantal aanbieders dat dit ‘gat in de markt’ heeft ontdekt. Wees echter argwanend bij verzekeraars met hele lage premies. Let dan erg goed op de kleine lettertjes in de polisvoorwaarden. Bij nader inzien blijkt er vaak een addertje onder het gras te zitten. Bijvoorbeeld dat de meest voorkomende aandoeningen worden uitgesloten van uitkering. Pas daar dus voor op!

Reacties zijn gesloten.