Onze werkwijze

Onze dagindeling is als volgt: ’s morgens van 8.00 – 9.30 uur kunt u telefonisch  bij ons terecht voor vragen, het bestellen van medicijnen en het maken van afspraken. De balie is dan ook geopend om medicijnen of dieetvoer af te halen. Het is dan geen open spreekuur, maar voor spoedgevallen kunt u wel meteen terecht. Zoals overigens de hele dag, mits u eerst maar even belt.

Na 9.30 uur zijn we op route om visites te rijden. Vanaf 13.00 – 14.30 uur is het inloopspreekuur. U hoeft daarvoor dus geen afspraak te maken. Daarna staan meestal operaties ingepland en kunt u uitsluitend op afspraak terecht.

Katten worden meestal ’s morgens tussen 8.00 – 9.30 uur gebracht voor operatieve ingrepen; honden daarentegen komen op afspraak, zodat de eigenaar er even bij kan zijn als de patiënt onder narcose wordt gebracht. Dat is voor beide wel zo prettig en zodoende voor onszelf natuurlijk ook. Meestal kan de patiënt op een afgesproken tijdstip weer worden opgehaald, maar soms is het voor de gemoedsrust beter dat de eigenaar in de buurt blijft om erbij te zijn als de patiënt in kwestie weer bij zinnen komt.

Tussen 17.00 – 18.00 uur is het opnieuw open spreekuur. De balie is tegenwoordig op werkdagen de hele dag open tot 18.00 uur om medicijnen of dieetvoer op te halen.

Buiten de genoemde openingstijden en in het weekeinde zijn we altijd bereikbaar voor spoedgevallen. Voor alle zaken die niet spoedeisend zijn maar niet op het spreekuur afgehandeld kunnen worden werken we op afspraak.

Reacties zijn gesloten.