‘Wisseling van de wacht’

Josje Hakker heeft onze praktijk ruim anderhalf jaar lang naar volle tevredenheid goede dienst bewezen. Dat dit dienstverband van tijdelijke aard zou zijn, is vanaf het begin van beide kanten duidelijk geweest. Josje heeft te kennen gegeven part time te willen werken en dat paste de afgelopen tijd prima binnen ons systeem. Zo kon zij met name in de perioden van afwezigheid van één van de andere vier dierenartsen de werkdruk verlichten. Daarnaast is Josje zeer behulpzaam geweest met zowel het spreekuur als met operaties van de gezelschapsdieren. Bovendien heeft zij een aantal zaken bij ons doen veranderen met opbouwende ideeën. Wij zijn haar daar zeer erkentelijk voor.

Aangezien wij voor de langere termijn op zoek zijn naar een dierenarts die full time mee kan draaien, zijn we een sollicitatieprocedure gestart. We hebben Kees Uil per 1 april bereid gevonden in die vacature te voorzien. Kees is 31 jaar, geboren en getogen op Schouwen-Duiveland (Zeeland) en is na zijn afstuderen al een jaar elders in Fryslân werkzaam geweest. Wij hopen op een goede samenwerking van Kees met zowel u als cliënt als binnen onze eigen maatschap. Zelf hebben we daar uiteraard alle vertrouwen in.

Het houdt wel in dat we, overigens in goede harmonie, afscheid van Josje hebben genomen. Josje heeft inmiddels een andere baan in Overijssel gevonden. Ze laat weten het erg naar haar zin te hebben gehad en zij heeft het in haar gestelde vertrouwen bijzonder op prijs gesteld. Wij danken Josje op onze beurt voor haar inzet van de afgelopen periode en we wensen haar heel veel succes op haar nieuwe werkplek!

Dit bericht is geplaatst in NIEUWS. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.